top of page
Sarı 

Protein : 10,5 (Min)

Sarı Basak.jpg

Döner ve tünel fırınlarda kullanım için önerilir

Kül : 0,7 - 0,8 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Sar%C4%B1)_edited.pn
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
NORMAL
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Sarı Ön_edited.png

Kırmızı

Protein : 10,5 (Min)

Kırmızı Basak.jpg

Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir

Kül : 0,7 - 0,8 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
KARAFIRIN
Protein_edited.png
Ash.png
Moisture.png
Kırmızı Ön_edited.png
Turuncu

Protein : 12,0 (Min)

Turuncu Basak.jpg

Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir

Kül : 0,7 - 0,8 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Turuncu)_edited.png
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
TAŞFIRIN
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Turuncu Ön_edited.png
Yeşil

Protein : 11,5 (Min)

Yesil Basak.jpg

Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir

Kül : 0,7 - 0,8 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Yesil)_edited.png
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
TAŞFIRIN
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Yeşil TSF Ekmeklik Ön_edited.png
Kırmızı Kraft

Protein : 10,0  (Min)

Kuru kek, pasta ve poğaça için uygundur

Kül : 0,7  (Maks) 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Turuncu)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Özel Amaçlı Unlu Mamüller 25 Ön_edited.p
Kırmızı Basak.jpg
Yeşil (Çift Şerit)

Protein : 10,5 (Min)

Yesil Basak.jpg

Kuru kek, pasta, poğaça gibi unlu mamüller için önerilir

Kül : 0,6 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Yesil)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Açık Yeşil Ön_edited.png
Yeşil (Çift Şerit)

Protein : 12,0 (Min)

Makine Yufkalık, Makine Lavaşlık Hatları için uygundur

Kül : 0,6 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Turuncu)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
MAKİNE YUFKALIK
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Özel Amaçlı Makine Yufkalık 25_edited.pn
Sarı Basak.jpg
Pembe

Protein : 12,0 (Min)

Pembe Basak.jpg

Açma ve börek gibi unlu mamüller için önerilir

Kül : 0,6

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Pembe)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Pembe Ön_edited.png
Mavi

Protein : 10,5 (Min)

Mavi Basak.jpg

Ramazan pidesi, tırnak pide ve bazlama gibi mamüller için önerilir

Kül : 0,6

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Mavi)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
PİDELİK
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Mavi Ön_edited.png
Koyu Yeşil

Protein : 10,0 (Min)

Koyu Yesil Basak.jpg

Ev tipi yufka yapımı için önerilir

Kül : 1,2 

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Koyu%20Yesil)_edited
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
YUFKALIK
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Koyu Yeşil Ön_edited.png
Mor

Protein : 10,5 (Min)

Mor Basak.jpg

Sıcak ve soğuk şerbet simitlik ürünler için önerilir

Kül : 0,65

Nem : 14,5

Inceoglun%20Logo%20(Mor)_edited.png
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
SİMİTLİK
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Mor Ön_edited.png
Kahverengi

Protein : 12,0 (Min)

Kahverengi Basak.jpg

Tam buğday ekmek yapımı için önerilir

Kül : 1,2

Nem : 14,5

Inceoglun%20(Tam%20Bugday)_edited.png
TAM BUĞDAY UNU
Protein.png
Ash.png
Moisture.png
Tam Buğday Ön_edited.png
bottom of page