Sarı
Protein : 10,5 (Min)
Döner ve tünel fırınlarda kullanım için önerilir
Kül : 0,7 - 0,8
Nem : 14,5
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
NORMAL
Kırmızı
Protein : 10,5 (Min)
Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir
Kül : 0,7 - 0,8
Nem : 14,5
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
KARAFIRIN
Turuncu
Protein : 12,0 (Min)
Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir
Kül : 0,7 - 0,8
Nem : 14,5
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
TAŞFIRIN
Yeşil
Protein : 11,5 (Min)
Döner, tünel, karafırın ve borulu fırınlarda kullanım için önerilir
Kül : 0,7 - 0,8
Nem : 14,5
EKMEKLİK BUĞDAY UNU
TAŞFIRIN
Kırmızı Kraft
Protein : 10,0 (Min)
Kuru kek, pasta ve poğaça için uygundur
Kül : 0,7 (Maks)
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Yeşil (Çift Şerit)
Protein : 10,5 (Min)
Kuru kek, pasta, poğaça gibi unlu mamüller için önerilir
Kül : 0,6
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Yeşil (Çift Şerit)
Protein : 12,0 (Min)
Makine Yufkalık, Makine Lavaşlık Hatları için uygundur
Kül : 0,6
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
MAKİNE YUFKALIK
Pembe
Protein : 12,0 (Min)
Açma ve börek gibi unlu mamüller için önerilir
Kül : 0,6
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
UNLU MAMÜLLER
Mavi
Protein : 10,5 (Min)
Ramazan pidesi, tırnak pide ve bazlama gibi mamüller için önerilir
Kül : 0,6
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
PİDELİK
Koyu Yeşil
Protein : 10,0 (Min)
Ev tipi yufka yapımı için önerilir
Kül : 1,2
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
YUFKALIK
Mor
Protein : 10,5 (Min)
Sıcak ve soğuk şerbet simitlik ürünler için önerilir
Kül : 0,65
Nem : 14,5
ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU
SİMİTLİK
Kahverengi
Protein : 12,0 (Min)
Tam buğday ekmek yapımı için önerilir
Kül : 1,2
Nem : 14,5